How Well Do You Know Your Phillies Ballgirls??

You’ve seen us working the lines since April… now test your Phillies Ballgirl Knowledge with our quick quiz! (No cheating.)  Correct answers will be posted later this week.  Leave your answers in the comments section.

1) Which ballgirl was featured in the Top 10 Plays on ESPN’s SportsCenter?  (Hint: She was #9 with a beautiful catch!)
A) Lindsay
B) Laura 
C) Sam
D) Alison

2) Which of the following ballgirls is NOT a teacher?
A) Debbie
B) Katie
C) Christy O.
D) Lauren

3) Which of the following ballgirls is still in college?
A) Janita
B) Gina
C) Christy G.
D) Irena 

4) Which ballgirl hails from Irvine, California?
A) Lindsay
B) Teresa
C) Jocelyn
D) Laura

5) Which ballgirl would most likely take Shane Victorino’s position as Team Pie Thrower?
A) Christy G.
B) Alison
C) Lindsay
D) Katie

6) Which ballgirl is a triplet?
A) Jocelyn
B) Justine
C) Irena
D) Christy O.

7) Which ballgirl was once serenaded on stage by Nick Lachey?
A) Christy G.
B) Debbie
C) Gina
D) Lauren

8) Which ballgirl was a college track star?
A) Alison
B) Janita
C) Christy O.
D) Justine

9) Which ballgirl was a swimming star in college?
A) Gina
B) Irena
C) Laura
D) Alison

10)  Which ballgirl runs marathons in her free time?
A) Jocelyn
B) Christy G.
C) Sam
D) Teresa

11) Which of the following ballgirls owns her own business?
A) Irena
B) Laura
C) Debbie
D) Christy O.

12) Which ballgirl was a tennis phenom?
A) Lindsay
B) Katie
C) Jocelyn
D) Teresa

13) Which of the following ballgirls has the longest commute to CBP?
A)  Laura
B)  Lauren
C)  Lindsay
D)  Sam

14) Which ballgirl works as a waitress when she isn’t in school or sporting her Phillies pinstripes?
A) Irena
B) Gina
C) Justine
D) Alison

15) Which ballgirl attended Syracuse University?
A) Lauren
B) Debbie
C) Irena
D) Janita

4 Comments

Heres my attempt…. 1c, 2d, 3b, 4b, 5c, 6c, 7b, 8b, 9d, 10 mmm..no idea, 11a, 12b, 13b, 14a, 15d. Nice work ballgirls keep it up!

I am so gonna flunk because I have 1-c and nothing more because I would be guessing. C’mon people, all of you regular Phillies fans have to take a stab here!!!

BTW I want to know which one runs marathons because I’m 44 days away from NYC Marathon and we onepercenters gotta stick together. :)

Mark/MLB.com
http://mlblogs.mlblogs.com

Well, I guess I have a lot more studying to do! The only one I know for a fact is #1 – c) Sam. And I think #2 is b) – Katie. I have absolutely NO clue about the rest! Lol! Well, I have some idea, but not really. Looking forward to reading the correct answers! Keep up the good work! You girls are amazing and definatly an inspiration to girl Phillies phans everywhere! (especially me whose dream is to be a ball girl when I get old enough and good enough!) =)

Several guesses here….. 1-C, 2-A, 3-B, 4-B 5-A,
6-A, 7-D, 8-B, 9-D, 10-A, 11-C, 12-B, 13-C, 14-B 15-A. Will be fun to get the answers next week. Love your blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 39 other followers

%d bloggers like this: