And the answers are….

Ok so here are the answers…let’s see how well you know your ballgirls.

1) Which ballgirl was featured in the Top 10 Plays on ESPN’s SportsCenter?  (Hint: She was #9 with a beautiful catch!)
A) Lindsay
B) Laura 
C) Sam
D) Alison
ANSWER:  Sam.  This one was easy.  There is a posting on it below.

2) Which of the following ballgirls is NOT a teacher?
A) Debbie
B) Katie
C) Christy O.
D) Lauren
ANSWER:  Debbie.  She is a recruiter. 

3) Which of the following ballgirls is still in college?
A) Janita
B) Gina
C) Christy G.
D) Irena
ANSWER:  Gina.  She is nursing student at the University of Delaware. 

4) Which ballgirl hails from Irvine, California?
A) Lindsay
B) Teresa
C) Jocelyn
D) Laura
ANSWER:  Teresa.  She was actually born in Ireland but her family eventually moved to California.

5) Which ballgirl would most likely take Shane Victorino’s position as Team Pie Thrower?
A) Christy G.
B) Alison
C) Lindsay
D) Katie
ANSWER:  Lindsay.  She is the practical joker of the crew.

6) Which ballgirl is a triplet?
A) Jocelyn
B) Justine
C) Irena
D) Christy O.
ANSWER:  Christy O.  She had 2 brothers.

7) Which ballgirl was once serenaded on stage by Nick Lachey?
A) Christy G.
B) Debbie
C) Gina
D) Lauren
ANSWER:  Christy G.  She won tickets for a Nick Lachey concert through a radio station and was pulled up on stage and Nick serenaded her.  Its on You Tube.

8) Which ballgirl was a college track star?
A) Alison
B) Janita
C) Christy O.
D) Justine
ANSWER:  Janita.  Before moving to the East Coast, Janita was a track star at the University of Nevada.

9) Which ballgirl was a swimming star in college?
A) Gina
B) Irena
C) Laura
D) Alison
ANSWER:  Alison.  Alison was a Division I swimmer at Drexel University.

10)  Which ballgirl runs marathons in her free time?
A) Jocelyn
B) Christy G.
C) Sam
D) Teresa
ANSWER:  Jocelyn.  She runs in her “free time” when she isn’t on the field or writing out blog.

11) Which of the following ballgirls owns her own business?
A) Irena
B) Laura
C) Debbie
D) Christy O.
ANSWER:  Irena.  Irena and her business partner are owners of a regional publication in South Jersey.

12) Which ballgirl was a tennis phenom?
A) Lindsay
B) Katie
C) Jocelyn
D) Teresa
ANSWER:  Katie.  Katie was a 4 year varsity tennis player in high school.

13) Which of the following ballgirls has the longest commute to CBP?
A) Laura
B) Lauren
C) Lindsay
D) Sam
 ANSWER:  Laura.  Laura lives in Kintnersville, PA. 

14) Which ballgirl works as a waitress for Pizzeria U no’s patrons visiting Sesame Place?
A) Irena
B) Gina
C) Justine
D) Alison
ANSWER:  Justine.  During summer breaks from school, Justine not only makes many ballgirl appearances but also earns some extra spending money as a waitress.

15) Which ballgirl attended Syracuse University?
A) Lauren
B) Debbie
C) Irena
D) Janita
ANSWER:  Lauren.  Lauren received a Bachelor of Fine Arts in Interior Design from Syracuse University.

There you have it…all the answers.  How well did you do???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 39 other followers

%d bloggers like this: